Reactie van een cursist van de basiscursus


"Alles wat ik nooit wist over de camera weet ik nu echt veel beter waardoor ik controle heb over de camera en de beelden." Willem.
Reactie van een cursist van de basiscursus

"Een mooie, duidelijke basis om je camera te leren kennen. Je leert anders te kijken naar het beeld dat je wilt fotograferen op een prachtlocatie in een ontspannen leeromgeving." Anouk.

Reactie van een cursist van de basiscursus


"Ik keek altijd met enige jaloezie naar mooie foto's die familie en vrienden maakten. Dat wilde ik ook kunnen, maar het lukte me niet echt. Met veel moeite kreeg ik een matig resultaat. Niks voor mij dacht ik dan ook. En toen ging ik vintage lampen verkopen. Tja, en die moeten wel goed op de foto! Dus leende ik de spiegelreflex van mijn broer. Want in mijn hoofd kwamen daar automatisch mooie foto's van... Helaas, mijn pogingen de camera van mijn broer te doorgronden gaven wel frustratie, geen goede foto's. Hoe doen ze dat? Waar letten ze op? Hoe stel je je camera in? Dus die fotocursus moest ik wel volgen... Na de eerste les ging ik thuis meteen enthousiast aan de slag; de belichtingsdriehoek bleek mijn redding! Mijn lampen zagen er zoveel beter uit op de foto! Ook de latere lessen bleken heel nuttig. Lianne neemt echt de tijd om alles goed uit te leggen en heeft een enorme kennis. Als ik nu fotografeer sta ik niet eerst minutenlang te hannesen met de camera. En ik snap precies wat ik moet doen voor het gewenste beeld. Ik ben echt superblij dat ik de cursus heb gedaan!" Anika.