Reacties van cursisten van de basiscursus

"Fijne lessen met voldoende tijd voor al je vragen en hulp bij het oefenen! Lianne creƫert daar een prettige sfeer voor." Sigrid.


"Een mooie, duidelijke basis om je camera te leren kennen. Je leert anders te kijken naar het beeld dat je wilt fotograferen op een prachtlocatie in een ontspannen leeromgeving." Anouk.

"Deze cursus fotografie leert je de basis onder de knie krijgen. Een kleine groep, veel oefeningen, leuke sfeer en goede begeleiding!"

"Ik ben heel blij met deze cursus. Het heeft me heel veel functies van de camera geleerd waarvan ik niet wist dat die bestonden maar wel helpen met betere foto's maken. Het was ook super gezellig en had een leuke sfeer." Lenthe.

"Bedankt voor de leuke fotografiecursus! Heb al zin in de verdiepingscursus!"

"Heel fijne cursus, heel fijne sfeer en geeft heel veel inzicht in je camera, wat deze allemaal kan. Daarnaast voegt het heel veel toe aan hoe je zelf gaat kijken tijdens het fotograferen. Ik heb er onwijs veel van geleerd. Wel soms lastig om in te plannen in je dagelijkse bezigheden, zou er eigenlijk meer tijd voor willen nemen, maar dat ligt vooral aan mezelf!" Myrthe.

"Precies wat ik zocht! Vertrouwd geraakt met mijn camera en eindelijk inzicht in de belangrijke functies. Zin om deze zomer met mijn camera op pad te gaan!" Chantal.

 

"Ik vond het super leuk om al deze nieuwe dingen te leren. Ik kan nu veel meer met mijn camera en ik ben erachter gekomen dat er heel veel mogelijk is. De opdrachten vond ik ook heel leuk en leerzaam!" Veerle.

"Superleuke cursus waarin ik de technische kant beter onder de knie heb gekregen, wat helpt bij de creatieve kant. Boeiende opdrachten gedaan. Lianne geeft fijn les en legt goed uit."

 "Alles wat ik nooit wist over de camera weet ik nu echt veel beter waardoor ik controle heb over de camera en de beelden." Willem.

 
Reacties van cursisten van de smartphonecursus

"Deze cursus is een aanrader. Ik maak echt zoveel mooiere en interessantere foto's. Vanaf les 1 al bruikbare tips. Lianne is een fijne docent met oog voor specifieke wensen en behoeftes." Joske.

"Deze cursus heeft me gebracht wat ik hoopte (het snel maken van betere plaatjes) maar nog veel meer. Met een smartphone kunnen echt prachtige beelden gemaakt worden!" Timon.

"Ik vond het een leuke cursus waar je meer leert dan alleen maar je camera op je smartphone begrijpen. Ook compositie, licht en donker en standpunten werden erbij betrokken. De opzet was elke les overzichtelijk en ik vond het een heel prettige studio om les in te krijgen." Mirjam.


"Leuke cursus om net iets meer te halen uit je smartphone op het gebied van fotografie. Voor mij veel nieuwe functies geleerd!" Irene.

"Ik ben geen ict deskundige maar ik kon prima meedoen en heb heel veel geleerd. Bovendien was het erg prettig en ontspannend." Greet.

"Ontzettend leuk om te doen! Je ziet vaak iets waar je dan een mooie foto van wilt maken. Dankzij de lessen van Lianne lukt dat nu ook!" Jacqueline.

"Creatief, leuk, afwisselend, in korte tijd geleerd om wat je ziet goed/anders in beeld te brengen. Je komt in beweging en gaat anders kijken naar de dingen om je heen." Inge.

 

Reacties van cursisten van de verdiepingscursus

"De verdiepingscursus is echt nodig om het leuk en interessant te maken. Ik heb ongelooflijk veel geleerd! Lianne doet het op een hele leuke prettige manier." Wil. "Toffe docent die met veel geduld goede feedback geeft. Dank voor de gezellige lessen!" Marieke.

"Hele fijne cursus op een schitterende locatie. Lianne geeft de cursus op een heerlijk relaxte manier. Een aanrader!" Hanneke.

"Veel geleerd over fotografie van Lianne. Vooral de opdrachten vond ik erg leuk om te doen. Daardoor ging ik ook hele andere onderwerpen fotograferen. Ik kan iedereen de cursus aanbevelen." Hennie.

"Dankjewel Lianne voor je enthousiasme en het leren werken met verhalen. Liefs, Ellen."

"De cursus geeft mij meer motivatie en plezier in fotografie." Han.

"De verdiepingscursus is erg afwisselend en helpt ook om de techniek van het fotograferen nog beter onder de knie te krijgen. Veel geleerd in een relaxte sfeer!" Hilbert.