Reacties van cursisten van de basiscursus


"Alles wat ik nooit wist over de camera weet ik nu echt veel beter waardoor ik controle heb over de camera en de beelden." Willem.

"Een mooie, duidelijke basis om je camera te leren kennen. Je leert anders te kijken naar het beeld dat je wilt fotograferen op een prachtlocatie in een ontspannen leeromgeving." Anouk.

"Deze cursus fotografie leert je de basis onder de knie krijgen. Een kleine groep, veel oefeningen, leuke sfeer en goede begeleiding!"

"Ik ben heel blij met deze cursus. Het heeft me heel veel functies van de camera geleerd waarvan ik niet wist dat die bestonden maar wel helpen met betere foto's maken. Het was ook super gezellig en had een leuke sfeer." Lenthe.

"Bedankt voor de leuke fotografiecursus! Heb al zin in de verdiepingscursus!"

"Heel fijne cursus, heel fijne sfeer en geeft heel veel inzicht in je camera, wat deze allemaal kan. Daarnaast voegt het heel veel toe aan hoe je zelf gaat kijken tijdens het fotograferen. Ik heb er onwijs veel van geleerd. Wel soms lastig om in te plannen in je dagelijkse bezigheden, zou er eigenlijk meer tijd voor willen nemen, maar dat ligt vooral aan mezelf!" Myrthe.

"Precies wat ik zocht! Vertrouwd geraakt met mijn camera en eindelijk inzicht in de belangrijke functies. Zin om deze zomer met mijn camera op pad te gaan!" Chantal.

"Ik keek altijd met enige jaloezie naar mooie foto's die familie en vrienden maakten. Dat wilde ik ook kunnen, maar het lukte me niet echt. Met veel moeite kreeg ik een matig resultaat. Niks voor mij dacht ik dan ook. En toen ging ik vintage lampen verkopen. Tja, en die moeten wel goed op de foto! Dus leende ik de spiegelreflex van mijn broer. Want in mijn hoofd kwamen daar automatisch mooie foto's van... Helaas, mijn pogingen de camera van mijn broer te doorgronden gaven wel frustratie, geen goede foto's. Hoe doen ze dat? Waar letten ze op? Hoe stel je je camera in? Dus die fotocursus moest ik wel volgen... Na de eerste les ging ik thuis meteen enthousiast aan de slag; de belichtingsdriehoek bleek mijn redding! Mijn lampen zagen er zoveel beter uit op de foto! Ook de latere lessen bleken heel nuttig. Lianne neemt echt de tijd om alles goed uit te leggen en heeft een enorme kennis. Als ik nu fotografeer sta ik niet eerst minutenlang te hannesen met de camera. En ik snap precies wat ik moet doen voor het gewenste beeld. Ik ben echt superblij dat ik de cursus heb gedaan!" Anika. 

"Ik vond het super leuk om al deze nieuwe dingen te leren. Ik kan nu veel meer met mijn camera en ik ben erachter gekomen dat er heel veel mogelijk is. De opdrachten vond ik ook heel leuk en leerzaam!" Veerle.

"Superleuke cursus waarin ik de technische kant beter onder de knie heb gekregen, wat helpt bij de creatieve kant. Boeiende opdrachten gedaan. Lianne geeft fijn les en legt goed uit." 

"Fijne lessen met voldoende tijd voor al je vragen en hulp bij het oefenen! Lianne creĆ«ert daar een prettige sfeer voor." Sigrid.