Fotografiecursus Lianne ter Maat

Over mij

In 2017 ben ik afgestudeerd als autonoom fotograaf aan de fotoacademie in Amsterdam. De eerste jaren op de fotoacademie heb ik vooral documentair gefotografeerd maar om mijn verhaal te kunnen vertellen paste de autonome fotografie mij beter. In mijn eigen werk heb ik veel gefotografeerd op de vierkante meter met stoffen, papier, vloeistoffen, glas en licht. Tegenwoordig ben ik bezig met het fysiek verder gaan met een print en maak ik fotopolymeer etsen. Voor meer van mijn werk zie: www.liannetermaat.com. Of kijk op mijn instagram: liannetermaat.

Omdat ik graag mijn enthousiasme voor fotografie over wil dragen geef ik ook cursussen. In de cursussen die ik aanbied leer je een eigen stijl ontwikkelen. Je leert werken met een goed concept en daarbij gericht te fotograferen. Zo zal je beelden gaan maken die een verhaal vertellen en waarbij jij de regisseur bent. Hoe zet je licht, compositie, scherpte en kleur in als beeldtaal. 

Mijn doel is om jou een leuke en inspirerende cursus te geven waarbij je groeit als fotograaf, op technisch vlak maar zeker ook op conceptmatig vlak. Wees welkom!

Lianne ter Maat